Szabolcs
20 °C
35 °C
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Az első családi találkozó előtt állt a brutálisan kivégzett pár

2021.06.22. 07:14 Módosítva: 2021.06.22. 07:18

Vitális Dániel Attila, a gyilkos szegedi gyógyszerész alig néhány hete szerzett fegyvertartási engedélyt, nyilván azzal a szándékkal, hogy leszámoljon a szerelmét nem viszonzó 24 éves lánnyal és annak párjával. Utóbbival végzett először vadászpuskájával, ezután következett a lány, akit haláltusája közben meg is erőszakolt, míg végül önmaga ellen fordította fegyverét.

A Blikk információja szerint a fiatalok pár hónapja költöztek első közös otthonukba, a szegedi Petőfi sugárútra. Nem sejtették, hogy H. Eliza Zoé beteges rajongója nem sokkal később maga is lakást bérelt ugyanabban a házban, hogy onnan figyelhesse meg a lányt, akibe már az orvosi egyetem elvégzése óta reménytelenül szerelmes volt. 

Zoé barátja, Sz. Tamás is szakmabeli volt, nemrég szerezte meg laborasszisztensi képesítését. A fiatalember hozzátartozóit, akik egy Szegedhez közeli településen élnek, sokkolta a tragédia, épp mostanában készült bemutatni nekik a kedvesét

A rendőrség egy napig gyanúsítottként kereste az ámokfutó gyógyszerészt, ám végül 114 kilométerre a tetthelytől megtalálták a holttestét. Egyértelmű, hogy önkezével vetett véget életének a kettős gyilkosság után.