Újabb botrány a DK-s rendezvényeken, fideszes tüntetők ütöttek meg két nőt

2021.06.25. 14:38

Tegnapelőtt Dunaújvárosban egy fideszes tüntető megütötte egy kolléganőmet azért, mert végezte a dolgát, és felvételeket készített a rendezvényünkről a telefonjával, így arról is, ahogy a tüntető megzavarja a rendezvényt – írja Facebook-oldalán a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke, Gyurcsány Ferenc. 

Hozzáteszi, hogy ugyanez megismétlődött Dombóváron, ahol egy kollégámat ugyancsak azért ütötte meg egy kormánypárti szimpatizáns, mert felvette, hogyan provokálja a rendezvény résztvevőit. 

A felvételeknek hála mindkét ügyben büntetőfeljelentést tudunk tenni, és meg is tesszük. Tanulják meg a fideszesek is, hogy következménye van a viselkedésüknek. Nem csak az övék ez az ország, hiába tanítja nekik ezt a jelenlegi miniszterelnök

– írja Gyurcsány Ferenc, hozzátéve, hogy üzeni a Fidesz, többségében fizetett tüntetőinek: nem félnek tőlük, és nem fogják őket megállítani.

Bejárjuk az egész országot – akár tetszik nektek, akár nem –, és minden fideszes tüntetőre, provokátorra és hepajkodóra két kamera fog jutni, hogy a rólatok készült fotók és videók itt virítsanak majd a Facebookon – akár tetszik nektek, akár nem. Aki fenyeget, vagy akár egyetlen DK-st is bántani mer, azt pedig fel fogjuk jelenteni

– olvasható a volt miniszterelnök bejegyzésében.