Itt vannak lezárások, felújítások az utakon

2021.06.28. 07:05

A 25-ös főúton, Arló belterületén egy személyautó és egy nyerges vontató ütközött. A 63-as kilométernél lezárták a fél útpályát – közölte az Útinform.

Az M1-es autópályán mindkét oldalon felújítják a 162-es kilométernél lévő Moson pihenőt. A teherautósok a pihenőt használhatják ugyan, de tankolni nem tudnak, ott csak személygépkocsival lehet üzemanyagot venni. Helyette a Győrt elkerülő szakaszon, a 119-es kilométernél lévő Arrabona pihenőhely és benzinkút használható.

Hegyeshalomnál a Bányatónál lévő hídon a dilatációs szerkezetet javítják. A határ felé a 168-as kilométernél mindkét forgalmi sávot lezárták, a járműveket a leállósávra terelik.

A 101-es főúti csomópontnál a határ felé, az autópályára történő felhajtáskor a csomóponti ágon útszűkület követel figyelmet.

Az M3-as autópályán Aszód és Hatvan között mától elkezdik a 3-as főút feletti híd javítását. A főváros felé vezető oldalon, a 42-es és 45-ös kilométer között a belső sávot lezárják. Jövő hónap elejétől további forgalomterelés várható.

Az M35-ös autópályán csomópontépítési munkák miatt a Józsai pihenőhely közelében mindkét oldalon sávelhúzásos terelés van érvényben.

Az M4-es gyorsforgalmi úton Abony nyugati csomópontnál, a 92-es kilométernél, a 406-os főút csatalakozásánál egy rövid szakaszon új nyomvonalra terelik a járműveket.

Az M35-ös autópálya felé vezető oldalon, a 224-es kilométernél, Gáborján térségében lezárták a külső sávot burkolatjavítás miatt.

Az M5-ös autópályán Kecskemét térségében zajvédő falat építenek. A 80-as és a 84-es kilométer között dolgoznak, a Röszke felé tartókat a belső sávra, illetve az ellenkező oldal belső sávjára terelik. A Budapest felé autózók a külső és a leállósávot használhatják.