18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Holtan találtak egy férfit Vas megyében, felesége végezhetett vele

2021.07.14. 19:37 Módosítva: 2021.07.14. 19:47

Holtan találtak egy férfit szerdán a Vas megyei Nárai község egyik családi házában – írja az MTI a rendőrség tájékoztatására hivatkozva.

Seffer Lilla, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a nyomozás érdekeire hivatkozva nem közölt részleteket, csak annyit mondott, hogy a haláleset körülményeit büntetőeljárásban vizsgálják.

Hivatalosan meg nem erősített sajtóértesülések szerint a családi házban egy nyolcvanas éveiben járó házaspár lakott; ittasan gyakran veszekedtek. Az utóbbi időben szemtanúk szerint előfordult az is, hogy a nő bántalmazta az agyvérzésen átesett, mozgásában korlátozott férfit.

A szomszédok elmondása szerint kedd késő este is veszekedés hangjai hallatszottak a házból, szerda reggel pedig az asszony szólt egy falubeli ismerősének, hogy meghalt a férje.

A 112press.hu arról ír: a helyszíni szemle még tart, azonban információik szerint a felesége végezhetett a mozgássérült férfivel.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport