Összeégett egy kisfiú, súlyos az állapota

2021.07.17. 21:52

Két kisfiúval történt baleset Sajólászlófalván, ahol négy nappal ezelőtt egy üres kannából kiáramló benzingőz meggyújtott egy gokartot – számolt be az RTL Klub híradója. Az egyik kisfiú nagyon súlyos állapotban fekszik kórházban.

A haja, mindene deréktől fölfelé végig a két keze leégett. Hál’ Istennek nem szívott be meleg levegőt, mert akkor a tüdejét is érte volna, és akkor ők ott nem maradnak meg

− mondta Bence édesanyja. A kisfiú egy másik gyerekkel együtt került kórházba, miután egy házilag összerakott gokartot próbáltak beindítani két ismerősükkel.

A jármű tulajdonosa elmondta: nem volt otthon, mikor 12 éves fia és öccse megpróbálta beindítani a gokartot. A gyerekek azt mondták neki, hogy két tűz is keletkezett, az elsőt azonban sikerült eloltani. A második tűz egy kanna miatt keletkezett.

A Bence fiú mikor lehajolt, a térdével elborította és a gőz a gépjármű felé fordult. Ebből jött ki a láng, ami szegény fiún begyújtotta a felső ruházatot

− mondta a tulajdonos. A két fiú nagyon közel állt egymáshoz, így a tűz a másik gyerek ruhájára is átterjedt. A lángokat azonnal megpróbálták eloltani vízzel a fürdőszobában és a medencében is, Bence azonban nagyon súlyos sérüléseket szenvedett.

A település egyik önkormányzati képviselője elmondta: gyűjtést indítottak, hogy támogassák a kisfiú felépülését.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport