Baleset történt az M1-esen, 4-5 kilométeres a sor

2021.07.23. 17:11

Baleset miatt 4-5 kilométeren torlódnak a járművek az M1-es autópálya főváros felé vezető oldalán, Bőny térségében– közölte az Útinform péntek délután.

rendőrség honlapján azt írták, hogy a baleset pénteken 15 órakor törétnt.

Eddig tisztázatlan okokból három személyautó és egy kisteherautó ütközött össze.

A mentők két embert kórházba vittek. A balesetet szenvedett járművek az autópálya belső és külső sávját is elfoglalják, ezért a szemle és a műszaki mentés idején a forgalom – rendőri irányítás mellett –  a leállósávon haladhat.

A 111-es főúton, Esztergomban a 2-es km-nél három személyautó ütközött össze. A Főutat lezárták, kerülni a városon át, vagy a párhuzamos 11-es főút felé lehet. Mindeközben a 61-es főúton, Alsószentiván és Előszállás között a 12-es km-nél egy traktor egy kamionnal ütközött. A főutat lezárták, kerülni Sárbogárd-Mezőfalva útvonalon lehet. Ezenfelül Gödöllő térségében a 30-as km-nél is baleset történt korábban, a sérült járműveket már elszállították,  de a torlódás még mindig jelentős és nehéz a felhajtás az M31-es autópályáról. 

Lassult a forgalom az M0-s autóút déli szektoránál.  Az M1-es autópálya felé autózók, Szigetszentmiklós és Halásztelek között araszolnak, 20-25 perc a menetidő-többlet. Az ellenkező irányba, az M5-ös felé, Annahegy és Nagytétény között torlódik a sor. Ott legalább közel egy órával hosszabb a menetidő. Sokan tartanak továbbá a Balaton felé az M7-es autópályán is, emiatt Törökbálint és Martonvásár között telítettek a sávok, szakaszosan torlódik a forgalom.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport