A legrosszabb napom – Megszólalt a vízimentő, aki a Balatonba fulladt fiúkat kereste

2021.07.26. 12:49

A legrosszabb napom – fogalmaz Facebook-bejegyzésében a vízimentők vezetője, amelyet a Bors vett észre. Bagyó Sándor bejegyzésében felidézte a történteket.

Most fejeztük be a kollégáimmal: négy szonáros hajóval egy itt üdülő háromgyerekes család két gyermekét kerestük. Illetve az egyiket korábban megtalálta egy segítő. Odaérkezett az esetkocsi, és próbáltunk küzdeni az életéért, de sajnos nem sikerült, és a második gyereket a víz alatt találtuk meg holtan

– fogalmazott, majd hozzátette, hogy ezek nem azok a szép napok, amiért az ember vízimentővé válik. A két jászberényi fiú nem tudott úszni. Szüleik a testvérükre vigyáztak a parton, amikor a szerencsétlenség bekövetkezett.

Korábban az Index is írt róla, hogy egy jászberényi testvérpár belefulladt a Balatonba, miután elsodródott a gumimatracuk. Az Alsóbélatelepnél történt tragédiában egy 13 és egy 17 éves fiú halt meg. Elsőként a 13 éves fiút találták meg vasárnap délután fél négy körül, őt nem sikerült újraéleszteni. Testvére holttestét este hét órakor találták meg. 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport