Deutsch Tamás: Hamiltonnak van szivárványos véleménye, de nincs gyereke

2021.07.30. 16:21

A fideszes Deutsch Tamás európai parlamenti képviselő nemrégiben elindította hivatalos Facebook-oldalát (előtte privát profiljáról osztotta ki a nagyérdeműt), azóta pedig még a szokottnál is aktívabban üzen a nyilvánosságnak. 

Most éppen Lewis Hamilton kapta meg a beosztását egy rövid poszt keretében, miután a brit pilóta a gyermekvédelmi törvényhez kapcsolódó, sokak által melegellenesnek tartott szabályozásokkal kapcsolatban fejtette ki nemtetszését. Deutsch Tamás erre adott intelmei így szóltak:

Lewis Hamiltonnak 

van 7 világbajnoki győzelme, 

van lovagi címe, 

van szivárványos véleménye, 

nincs viszont még gyermeke.

Ennyi.

A bejegyzés csakhamar felrobbantotta az internetet, néhány óra leforgása alatt már 1100 felett járt a kommentek száma. A hozzászólók között van a szocialista Ujhelyi István európai parlamenti képviselő is, aki így förmedt rá a kormánypárti politikusra:

Nekem hat gyermekem van, Tamás. Akkor ha én mondom, hogy gazemberség, amit csináltok, az jobban számít?!

Lewis Hamiltonnak korábban már Varga Judit igazságügyi miniszter is üzent, így igazán kitüntetett figyelmet kapott a hétszeres világbajnok autóversenyző a kormány részéről. Ennek fényében versenytársa, a négyszeres világbajnok Sebastian Vettel némileg csalódott lehet, ugyanis ő is szükségét érezte szivárványos cipőben érkezni a Hungaroringre, ennek ellenére erre a performance-ra egyelőre nem érkezett reakció.  • Hírek
  • Bankszámla