Keresik a körmendi a cserbenhagyót

2021.08.03. 16:57

A lakosság segítségét kérik a rendőrök, hogy kézre keríthessék azt a személyt, aki balesetet okozott, majd a helyszínről elhajtott az általa vezetett járműszerelvénnyel a 86-as főúton – közölte a rendőrség.

A személyi sérülés nélküli közlekedési baleset pénteken történt, délután egy óra körül a 86-os számú főúton. Egy ismeretlen típusú és rendszámú járműszerelvény haladt Balogunyom felől Egyházasrádóc irányába. A jármű a főút 65-ös kilométerszelvényében egy pótkocsit vontató traktor előzésébe kezdett. A mezőgazdasági vontató vezetője észlelte a szemből érkező forgalmat, és hogy az ütközést elkerülje, vészfékezett, így az ismeretlen járműszerelvény vezetője az előzési manővert be tudta fejezni. Az intenzív fékezés következtében azonban a mezőgazdasági vontató és pótkocsija a bal oldali forgalmi sávba sodródott. A balesetet okozó sofőr megállás nélkül továbbhajtott Körmend irányába.

A Körmendi Rendőrkapitányság kéri annak a gépkocsivezetőnek a jelentkezését, aki Körmend felől Egyházasrádóc irányába közlekedett, és a baleset okozó járműszerelvény előzés miatt kénytelen volt az útpadkára húzódni. Emellett várják azok jelentkezését is, akik a balesetet látták, vagy arról információval rendelkeznek.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport