Hosszú kocsisor az M7-esen, több másik autópályán is torlódnak az autók

2021.08.06. 16:02

Az Útinform tájékoztatása szerint hosszú kocsisorok haladnak az M7-es autópályán a Balaton felé vezető oldalon, az M1-es és az M7-es autópálya elválásánál. A sávok az érdi és martonvásári szakaszon is telítettek. 

Torlódik a forgalom az M0-s autóút déli szektorán is: a Nagy-Duna-hídi terelés előtt mindkét irányból araszolás tapasztalható. Az M5-ös autópálya felé vezető oldalon, az Anna-hegyi pihenőtől csak lépésben haladnak a járművek, legalább 30-40 perc a plusz menetidő. Az M1-es autópálya felé, Dunaharaszti és Halásztelek között van torlódás, ott 20-25 percet kell várni arra, hogy tovább lehessen haladni. 

Az M1-es autópályán korábban kigyulladt egy jármű a Hegyeshalom felé vezető szakaszon, a 21-es kilométernél. Azóta már mindkét sáv járható, de a péntek délutáni erős járműmozgás miatt több kilométer hosszan lassú a haladás. 

A 4-es főúton, Szolnok elkerülő szakaszán, a 95-ös kilométernél javítják a burkolatot. Emiatt a fél útpályát lezárták, valamint jelzőlámpa szabályozza a forgalmat. A 49-es főúton, Őr és Jármi település között – aszfaltozás miatt – jelzőőrös forgalomirányításra és torlódásra kell készülni. A 31-es főúton Mende és Sülysáp, illetve Tápiószecső között szintén felújítják a burkolatot. 

Baleset történt Oszkónál

Árokba hajtott és a tetejére borult egy személyautó a Vas megyei Oszkó közelében, a 7361-es úton – közölte a Katasztrófavédelem.

Két ember beszorult a járműbe.

Őket végül feszítővágóval szabadították ki. Az érintett útszakaszt azóta teljes szélességében lezárták, a helyszínelés még jelenleg is zajlik. 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport