Ufót láthatott a magyar sztár DJ

2021.08.24. 08:37

Különös videót tett közzé Instagram-oldalán az egyik leghíresebb magyar lemezlovas, Lotfi Begi. A DJ Nyíregyházánál vett fel egy érdekes jelenséget, és szerinte nem elképzelhetetlen, hogy egy földönkívülit kapott lencsevégre, már csak azért is, mert biztos benne, hogy nem vagyunk egyedül az univerzumban.

Az összes hasonló ufóvideóhoz szkeptikusan álltam hozzá! Mindig az volt a bajom, hogy miért készülnek ilyen rossz minőségű videók? Történt ma velem, hogy Nyíregyházára mentem fellépni, amikor is felfigyeltem a felhők között egy alakváltó fényforrásra

 írta az oldalán, majd a Blikknek is nyilatkozott a történtekről.

Nem jöttem rá azóta sem, mi lehetett ez. Többen gömbvillámra tippeltek, de voltak, akik viccesen megjegyezték, hogy a műszerfal tükröződött, és olajcserére kellene vinnem a kocsit. Nyilván egyik sem volt, sőt a hold sem lehetett, arra azonban rájöttem, hogy az ilyen videók miért ennyire rossz minőségűek, hiszen erre a telefon nem igazán alkalmas, ráadásul az ember fel sincs készülve, hogy valamit fel kell venni. Abban azonban továbbra is biztos vagyok, hogy nem vagyunk egyedül az univerzumban.