Négyes baleset Szolnoknál, lezárták a 4-es főutat

2021.09.02. 06:20

Baleset történt 2021. szeptember 2-án 3 óra előtt Szolnokon, a 4-es főút 92. kilométerszelvényében. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a fényjelzőkészülék piros jelzésénél álló személygépkocsisort egy jármű vezetője későn vette észre, és az álló autókra ráfutott. A balesetben személyi sérülés is történt.  A rendőrök teljes útlezárás mellett megkezdték a baleset helyszínelését. A forgalmat Szolnok belterületére terelik –közölte a rendőrség. A katasztrófavédelem mindezt annyival egészítette ki, hogy Két nyerges vontató és két autó szenvedett utoléréses balesetet.

Az M0-s autóút déli szektorán, a Hárosi Duna-hídon elbontották a terelést, mindkét oldalon újra az eredeti forgalmi rend szerint lehet közlekedni, három, illetve négy sáv járható.

Fontos, hogy a 16-os jelű halásztelki csomópont felhajtó ágát, az M1-es autópálya felé vezető oldalon is megnyitották, nem kell már a Gerincúti csomópont felé kerülni.

A 31-es főúton, Mende és Sülysáp között felújítják a burkolatot. A 34-es kilométertől a 45-ös kilométerig, több szakaszon a fél útpályát lezárják. Jelzőőrök irányítanak. 

Ma 5.45-kor indult (1 kilométer hosszú, 23 járműből álló) katonai menetoszlop Budapest (Petőfi laktanyából) a Rákóczi híd – M5 autópálya – M0 autóút – Nyáregyháza – 405-ös főút útvonalon Ócsára. A célállomásra tervezett érkezés délelőtt 9.30. A járműoszlop visszaindul 20.20-kor Ócsáról, az M5-ös autópálya – Budapest (Rákóczi híd) útvonalon, Budapest (Petőfi laktanyába), 22 óra várható érkezéssel. A konvojok haladását hatósági járművek biztosítják.

Makón, vasárnapig tart a már hagyományosnak számító „Hagyma fesztivál”. A 43-as főút egy rövid szakaszát a 31-es kilométernél lezárták, a forgalmat a városon át terelik el.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport