Kiderült, Pécsi Ildikó kire hagyja 400 milliós vagyonát

2021.09.08. 09:04

Pécsi Ildikó tavaly decemberben halt meg. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő komoly vagyonnal rendelkezett, ingóságai közé tartozik többek között a gödöllői ingatlanja és a fővárosi lakásai. A Blikk mindezek értékét 400 millió forintra becsli.

Korábban komoly kételyek merültek fel, hogy ki örökli a vagyont. A lap úgy tudja, hogy egy korábbi végrendeletben Pécsi Ildikó férjével, Szűcs Lajossal egymásra hagytak volna mindent. Most azonban kiderült, hogy a néhai színésznő megváltoztatta a végrendeletét, és az is kitudódott, hogy a fiára hagyta a vagyonát, Szűcs Csabára.

Való igaz, hogy a hagyatéki eljárás véget ért. Ildikónak és Lajos bácsinak egyetlen gyermekük volt, a fiuk, Csaba, így azt gondolom, nem is volt kérdés, ki örököl majd. Az első végrendelet megsemmisült, mivel Lajos bácsi halála után Ildikó írt egy újat. A korábbi hagyaték részletei nem publikusak, de nem is tartozik rám. Én a szellemi örökségét gondozom, ezért teszek meg mindent. Ahhoz, hogy az anyagiakkal mi a helyzet, semmi közöm

– mondta a lapnak a fogadott fiú, L. Péterfi Csaba. Korábban Pécsi Ildikó és a fia között megromlott a viszony. Szűcs Csaba utólag már bánja, hogy nem rendezték a kapcsolatukat, erről a TV2 Mokka című műsorában beszélt.