Díjat kapott a Mészáros Csoport

2021.10.14. 14:15

High-Tech Suli programjával a Mészáros Csoport nyerte el a „Legjobb CSR Programért” járó díjat az idei CSR Hungary-díj pályázatán. A CSR Hungary Díjátadót kedd este rendezték meg a fővárosi Marriott Hotelben – derül ki a Mészáros Csoport szerkesztőségünknek eljuttatott közleményéből. 

A közleményből kiderül, hogy a High-Tech Suli program keretében tizenöt tanterem átadása történt meg, ezek közül elsőként egy fogyatékossággal élők számára fenntartott intézményben.

A Mészáros Csoport eddig több mint 500 millió forintot fordított a programra, amely magába foglalja a szakmai fejlesztést, a pályáztatást, a tantermek festését és felszerelését a teljes bútorzattal, eszközökkel, továbbá a pedagógusok képzését és bérkiegészítését, valamint a programonline támogatását.

A CSR Hungary 2006 óta a vállalati felelősség és fenntarthatóság (CSR) vezető fóruma, célja a többi között a fenntartható és felelős üzleti megoldások elősegítése a hazai vállalkozások körében. Idén 14. alkalommal rendezték meg a díjátadót, ahol mintegy kilenc kategóriában hirdették ki a Magyar Üzleti Felelősség Díjakat – írják.