Majdnem meghalt egy férfi a Blaha Lujza téren péntek reggel

2021.10.22. 14:12

Rosszul lett, és kis híján életét vesztette egy férfi a Blaha Lujza téren péntek reggel. Először egy Facebook-csoportban jelent meg bejegyzés az esetről. Eszerint reggel negyed nyolc körül egy 30 év körüli férfi legurult a Blaha Lujza tér aluljárójának lépcsőjén, és súlyos fejsérülést szenvedett.

A férfi segítségére csak ketten siettek. Az illető súlyos sérülést szenvedett a fején, az orrából és a szájából is folyt a vér, és rángatózott. A két ember azonnal értesítette a mentőket, és addig is követték a diszpécser utasításait.

Ennek ellenére, mire kiértek a mentők, a férfi légzése leállt. A mentők megkezdték az újraélesztést. Az Országos Mentőszolgálat tájékoztatása szerint a férfit kritikus állapotban szállították kórházba. 

Az esethez riasztott rohamkocsi egy 30 év körüli, fejsérült férfit talált életjelenségek nélkül a helyszínen, akit a sikeres újraélesztést követően, kritikus állapotban szállítottunk kórházba

– közölték. 

Az eset szemtanúja kifogásolta, hogy bár a reggeli csúcsidőben történt az eset, az embereket alig-alig érdekelte, hogy majdnem meghalt mellettük egy ember. Másfél hete a négyes metrón lett rosszul és halt meg egy ember amiatt, hogy senki sem segített rajta.

(Via Blikk)

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport