18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Elutasította az Alkotmánybíróság a lúgos orvos panaszát

2021.11.12. 11:03

Elutasította a lúgos orvosként elhíresült orvos, Bene Krisztián panaszát az Alkotmánybíróság. A panasz az ellene hozott ítélet alaptörvény-ellenességének megállapítására és megsemmisítésére irányult, amivel végleg lezárult az ügy.

Bene Krisztiánt még 2018-ban jogerősen 11 év börtönbüntetésre ítélték, amiért volt barátnőjét, Renner Erikát megkötözte, elkábította, nemi szervére és annak környékére pedig maró lúgot öntött. Mindezt azért tette, mert a nő néhány hónappal korábban szakított vele.

Az AB mostani érvelésében rögzítette: nem elégséges érv a támadott döntés alaptörvény-ellenességének alátámasztására önmagában az a körülmény, hogy az indítványozó nem ért egyet a bíróságok döntésével és annak indokolásával.

Hozzáteszik: sem a bírói döntést érdemben befolyásoló alaptörvény-ellenesség, sem alapvető alkotmányjogi jelentőségű kérdés nem merült fel – számolt be a Telex.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport