Beült a pizzafutár nyitott autójába, majd nekihajtott egy házfalnak

2021.11.19. 19:55

Mialatt a pizzafutár a közelben rendelést teljesített Egerben, egy férfi ugrott be nyitva hagyott autójába, majd a gázra taposott. Elindulás előtt azonban a futárnak sikerült beülni mellé, és együtt indultak tovább – számolt be az RTL Klub híradója.

Menet közben viszont dulakodni kezdtek, majd a sofőr nagy sebességgel házfalnak ütközött, végül elmenekült a helyszínről. A riport szerint az ütközés miatt kidőlt a fal, valamint egy gázcső is eltörött.

A pizzafutár a helyszínen maradt, súlyos sérüléseket szenvedett, mentőt is kellett hívni hozzá. Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője elmondta: a futár a fejét ütötte meg, valamint combcsonttörésre is gyanakodni kellett. A helyszíni ellátás és a rögzítés után a 39 éves férfit a baleseti osztályra szállították.

A rendőrök nem sokkal később az otthonában fogták el a 31 éves autótolvajt, akit több bűncselekménnyel is gyanúsítanak, többek között azzal, hogy más autóját vitte el engedély nélkül, valamit segítségnyújtás elmulasztásáért is felelnie kell.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport