Lassú a haladás az M3-ason

2022.01.18. 07:32

Mintegy három kilométeres a sor az M43-as autópályán, a csanádpalotai határ kilépőoldalán – közölte az Útinform. Az M3-as autópálya bevezetőszakaszán is erős a forgalom, Budapest felé lassulásra kell készülni az M0-s autóúti csomóponttól.

Az Útinform arról is tájékoztat, hogy az M5-ös autópálya Röszke felé vezető oldalán javítják a burkolatot Kiskunfélegyháza és Csengele között. A mozgó géplánc a 118-as kilométertől a 125-ös kilométerig halad majd, az aktuális munkaterületnél pedig lezárják a külső sávot.

Zalakomár térségében meghibásodott a dilatációs szerkezet az M7-es autópályán Budapest felé, a 195-ös kilométernél lévő felüljárón a külső sávot lezárták.

Az M31-es autópályán, az M0-s autóút felé vezető oldalon a burkolatot javítják. A 6-os kilométernél a külső sávot elkerítették a forgalom elől, az autósok két szűkített sávon haladhatnak.

Az M35-ös autópályán csomópontépítési munkák miatt a Józsai pihenőhely közelében csak a külső sáv járható mindkét oldalon, a 34-es és a 41-es kilométer között helyenként sávelhúzásos terelés van érvényben építési munkák miatt.

Abony térségében az M4-es autóúton, a 91-es és a 93-as kilométer között építési munkák a külső sávba terelik az autósokat a főváros felé.