Négy autó ütközött a 6-os főúton

2022.02.28. 07:04
Kamionnal ütközött egy személyautó a 6-os főúton, a baleset mögött egy kisebb, ráfutásos karambol is történt.

Összeütközött négy autó a 6-os főúton Szigetvárnál, a baleset miatt lezárták az érintett útszakaszt – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) az MTI-vel hétfőn kora reggel.

A közlemény szerint kamionnal ütközött egy személyautó, az ütközés következtében a személyautóba beszorult egy utas, akit a szigetvári hivatásos tűzoltók emeltek ki. A baleset mögött egy kisebb mértékű, ráfutásos karambol is történt, amely nem igényelt tűzoltói beavatkozást. A hatóságok teljes útlezárás mellett dolgoznak az érintett útszakaszon.

Az Útinform azt közölte, hogy a 228-as kilométernél a főutat lezárták, a forgalmat megállították. Kerülni csak nagy kitérővel, Sellye település felé lehet.

Erős a forgalom Budapest felé a főbb útvonalakon; az M3-as autópályán az M0-s csomóponttól befelé, valamint a 10-es főúton Solymárnál torlódásra kell készülni.

Az M3-as autópályán a Vásárosnamény felé vezető oldalon, a 12-es kilométernél lévő benzinkutat a Szilas pihenőben, karbantartási munka miatt napközben lezárják.

Az M0-s autóút északi szektorán, a 11-es főúti végcsomópont felé vezető oldalon a Dunakeszi csomópont előtt, a 72-es kilométernél zajvédőfalat telepítenek, a leállósávot lezárták. Napközben a daruzási munka miatt a lehajtóág egy részét lezárják, torlódásra lehet számítani.