Tippmixre költötte a rábízott munkabért az autótolvaj

2022.03.28. 07:20 Módosítva: 2022.03.28. 07:22
A rendelkezésre álló adatok szerint 2022. március 15-én és március 17-én két balesetben összetört autót is elloptak Budapest XIV. és IV. kerületéből.

A zuglói rendőrök a nyomozás során azonosították a feltételezett elkövetőt, egy 30 éves férfit, akivel szemben elfogatóparancsot adtak ki.

A hatóságok közlése szerint H. Ferenc ezt követően 2022. március 21-én feladta magát a XIV. Kerületi Rendőrkapitányságon.

A nyomok egy üllői telephelyre vezettek, ahol a nyomozók kutatást tartottak és megtalálták az ellopott autókat építési törmelékbe temetve. Kiderült, hogy mielőtt a férfi szétszedte volna őket, a telepen felhalmozott hulladék meggyulladt és átterjedt a két kocsira.

Azok értéke közel 600 ezer forint volt, a tűzben teljesen kiégtek.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. Kerületi Rendőrkapitánysága H. Ferencet előállítása után kétrendbeli lopás bűntett és egy rendbeli hulladékgazdálkodás rendjének megsértése bűntett gyanúja miatt hallgatta ki.

A férfi a cselekmények elkövetését elismerte, valamint elmondta, hogy a rábízott munkabért tippmixre költötte, így azt a járművek darabjaiból begyűjtött pénzből akarta megadni, adta hírül a police.hu.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport