Gődény György üzent a miniszterelnök-jelölteknek: Bizonyítsák be, hogy nem kamuznak

DSC8625
2022.03.30. 16:51 Módosítva: 2022.03.30. 16:51
A Normális Élet Pártjának (NÉP) listavezetője vitára hívta a miniszterelnök-jelölteket, szerinte ugyanis egy nyílt, szemtől szembeni kiállás elengedhetetlen ahhoz, hogy „vasárnap jó szívvel és ne lutrira szavazzon a magyar társadalom”.

Bizonyítsák be, hogy nem kamuznak, és a pártjaik sem csak a választást követő politikai bizniszben érdekeltek, semmibe véve a választói akaratot

– olvasható Gődény György Normális Élet Pártjának (NÉP) közleményében, amelyben kiemelik: „annak, aki egyenes úton jár, nincs mitől félnie”, de kitértek arra is, hogy „az őszödi beszéd óta mindenki úgy gondolja, hogy a választókat becsapó politikusoknak nincs helyük a közéletben, sem most, sem a jövőben”.

Gődény György javaslata szerint pénteken egy erre a célra felajánlott nyilvános helyen ülnének össze a miniszterelnök-jelöltek, hogy „feltegyék egymásnak azokat a kérdéseket, amikre mindenki tudni szeretné a választ”.

Mint arról korábban beszámoltunk, Márki-Zay Péter kedd este a Partizánnak adott interjújában beszélt arról, hogy akár az utolsó pillanatban, szombaton is kész ugrani, ha Orbán Viktor végül úgy dönt, hogy vállalja a kihívást, és kiáll vele egy vitára. A kormányfő korábbi nyilatkozatai alapján erre ugyanakkor nem sok esély van.

Vasárnap országgyűlési választások lesznek Magyarországon, az erről szóló híreinket itt találja.

(Borítókép: Gődény György. Fotó: Kaszás Tamás / Index)