Több baleset nehezíti a forgalmat, nehéz a bejutás a fővárosba

2022.04.27. 09:06
Sok baleset történt szerda reggel az ország közútjain, emiatt lezárásokra és torlódásokra kell számítani több helyen. Budapest felé is több helyütt jelentős forgalommal kell számolniuk az autósoknak.

Két baleset is történt szerda reggel az Oszlári Tisza-híd előtt az M3-as autópályán, emiatt a Vásárosnamény felé tartó oldalon megállították a forgalmat a 165-ös kilométernél – írja az Útinform.

Az érintett szakaszon közlekedők a 164-es jelű hejőkürti kijáratnál tudnak kerülni Tiszaújváros felé, az M3-as autópálya a 35-ös főúton keresztül érhető el ismét Polgár után.

Az 51-es főúton is baleset történt: Érsekcsanádon egy személyautó és egy kisteherautó karambolozott. A 151-es kilométernél a fél útpályát lezárták.

A Baranya megyei Hosszúheténynél is ütközött két autó a Komlóra vezető úton, ezért a településre vezető út csatlakozásánál félpályás korlátozás van érvényben.

A Budapest környéki utakon is élénk forgalomról érkeztek jelentések: többek között telítettek a sávok az M3-as autópálya bevezető szakaszán befelé, az M0-s autóúti csomóponttól.

A 10-es főúton is sokan közlekednek a solymári körforgalomtól, de hasonló a helyzet Szentendre átkelési szakaszán a 11-es főúton, a 31-es főúton Maglódtól, valamint az 51-es főúton Dunaharasztitól Budapest irányába.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport