Erik, Alexandra
EUR 383,24 Ft
USD 365,27 Ft
9 °C
23 °C

Tömegverekedést kezdeményezett a rendőr, a nők is beszálltak a küzdelembe

2022.05.13. 13:56
Egy debreceni ingatlan előtt 2022. március 19-én egy, a nővérénél vendégeskedő rendőr szóváltásba keveredett a szomszéddal. A „felindult állapotú” rendőr a szomszéd mellett lévő, földdel teli talicskát felrúgta, majd a férfit az arcán leköpte, megütötte, és dulakodni kezdett vele − közölte az ügyészség.

Miközben a két férfi a földre került, a hangoskodás miatt megjelentek a feleségeik és a rendőr nővére is, akik szintén kiabálva veszekedni kezdtek. A szóváltásban a rendőr nővére meglökte a szomszéd feleségét, aki visszatámadt, és kétszer megütötte a nőt a fején, illetve felé rúgott. Ezután a férfiak között még mindig zajló dulakodásba a két nő is bekapcsolódott, majd a rendőr felesége is odaszaladt a földön lévő férfiakhoz, és többször megrúgta a szomszédot.

A több percig tartó dulakodásnak végül a többi szomszéd megjelenése vetett véget, akik a helyszínen tartózkodó ismerősökkel szétválasztották a feleket.

Verekedéssé fajult a szomszédvita

A beszerzett videófelvételek alapján megállapítható, hogy a rendőr által jogtalanul megtámadott férfi – aki a bántalmazás következtében könnyű sérüléseket szenvedett – cselekménye a támadás elhárításához szükséges mértéket nem lépte túl, magatartása jogos védelemnek minősül, ezért ellene eljárás nem folytatható.

A Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség csoportos garázdaság bűntette és könnyű testi sértés vétsége miatt rendelt el nyomozást, az ügyben négy gyanúsított van.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek