Új vezérigazgató-helyettesei vannak a Magyar Turisztikai Ügynökségnek

B RKL20210722025
2022.05.29. 13:37
Jakab Zsófia és Bődi Ivett személyében két új vezérigazgató-helyettese lesz a Magyar Turisztikai Ügynökségnek. Guller Zoltán vezérigazgató mutatta be őket egy szűk körű rendezvényen.

Két új vezérigazgató-helyettest is megnevezett a Párisi Udvar Hotelben tartott szűk körű rendezvényen Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) vezérigazgatója – írja a turizmus.com.

Az MTÜ-től négy év után távozó turizmusszakmai vezérigazgató-helyetteshez, Könnyid Lászlóhoz tartozó területek kettéosztásával Jakab Zsófia és Bődi Ivett lesznek az ügynökség új vezérigazgató-helyettesei.

Guller Zoltán közlése szerint Bődi Ivett a turizmusszakmai igazgatóságot fogja felügyelni, köztük a termékfejlesztést, a minősítéseket, a vendéglátást, a Tourinfom-koordinációt, valamint a turisztikai üzletfejlesztés szakterületet.

Jakab Zsófia feladata az értékesítés, a marketingtevékenység, a kommunikáció, a kutatásfejlesztés – a Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központtal (NTAK) együttműködve –, valamint a turisztikai alkalmazások kezelése. 

(Borítókép: A Residence 1 irodaház bejárata a főváros II. kerületében, a Kacsa utcában 2021. július 22-én. Az épület ad otthont a Magyar Turisztikai Ügynökség Zrt.-nek. Fotó: Róka László / MTI)