2024. július 14. 21:00
Spanyolország
Anglia

Légyott helyett rablás: egy prostituált fegyverrel próbálta kirabolni kuncsaftját

2022.06.02. 15:44
Kuncsaftjától próbált a kialkudottnál több pénzt megszerezni egy nő és két társa Budapesten egy VI. kerületi hotelben.

Egy VI. kerületi hotelben beszélt meg légyottot május 23-án egy férfi egy nővel, akire szexuális szolgáltatásokat hirdető internetes oldalon talált rá. A férfi többet fizetett a megbeszélt árnál, ezért lement a nővel a bejárathoz, ahol az ígéret szerint megkapta volna a visszajárót.

Ott azonban két fiatal várta, akik a nővel együtt a többi pénzét is követelték. Egyikük egy pisztolyt is elővett. Akkor menekültek el, amikor a recepciós hívta a rendőrséget.

Ezután a rendőrök gyorsan azonosították a feltételezett elkövetőket. A húszéves B. Georginát és a 18 éves D. Pétert még aznap elfogták, kihallgatásukat követően őrizetbe vették őket, lakásuk átkutatásakor megtalálták a bűncselekményhez használt gáz- és riasztófegyvert is.

A harmadik feltételezett tettes, a szintén 18 éves L. Róbert május 31-én feladta magát, amikor megtudta, hogy a rendőrök keresik. A BRFK nyomozói őt is csoportosan, fegyveresen elkövetett rablás bűntett kísérletének megalapozott gyanújával hallgatták ki, majd őrizetbe vették.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport