Részegen, jogsi nélkül karambolozott egy 19 éves fiatal

2022.06.05. 11:23
Ittasan, jogosítvány nélkül okozott balesetet az a 19 éves helyi fiú, aki péntek hajnalban egy busznak hajtott a főnökétől engedély nélkül elvitt autóval Tamásiban.

A busz sofőrje tett bejelentést a rendőrségen pénteken kora reggel, mert indulás előtt látta, hogy a Tamási autóbuszállomáson leparkolt busznak valaki nekiment, és adatai hátrahagyása nélkül elhagyta a helyszínt.

A rendőrök a balesetet okozó autós felkutatására indultak. Rövid időn belül a város egyik utcájában egy fiatal állította meg őket. Bevallotta, hogy ő ment neki a busznak, majd ment el a helyszínről, néhány perccel később pedig az út melletti árokba hajtott nem mesze onnan.

A 19 éves fiú adatainak ellenőrzésekor kiderült, hogy nincs vezetői engedélye. Szondát is fújattak vele, mely pozitív eredményt mutatott, ezért további mintavételre is előállították.

Tetézte a fentieket azzal, hogy a főnökétől engedély nélkül elvitt autóval okozta a balesetet. A fiúnak ittas járművezetés vétség, jármű önkényes elvétele bűntett, baleset okozása és engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt is felelnie kell – írja a rendőrség.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport