Ököllel akarta ütni a buszsofőrt egy utas, mert a busz nem arra ment, amerre ő akarta

2022.06.09. 09:34
A Tapolcai Rendőrkapitányság egy badacsonytomaji lakos ellen folytatott büntetőeljárást.

Telefonon kért rendőri segítséget egy autóbusz sofőrje 2022. március 9-én délelőtt, akit Badacsonytördemicen egy utas bántalmazott, írja a police.hu.

Az ismert adatok alapján egy férfi a településen felszállt az autóbuszra, amellyel Keszthelyre szeretett volna utazni. A sofőr erre azonban közölte vele, hogy ez a járat nem azon az útvonalon közlekedik, mire a férfi dühödten szidalmazni kezdte őt, több alkalommal meglökte, majd ököllel meg akarta ütni.

A férfi ekkor telefonált a rendőrségnek. A járőrök a bejelentéstől számítva tíz percen belül megérkeztek a helyszínre és Badacsonytördemic és Nemesgulács között igazoltatták a gyalogosan közlekedő 53 éves badacsonytomaji lakost. A férfit a rendőrök elfogták, a Tapolcai Rendőrkapitányságra előállították, ahol közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták.

A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport