Évekig fotózta a strand vendégeit egy férfi Vas megyében

2022.06.24. 07:03
Négy éven keresztül összesen 155 embert fényképezett le az öltözőkben egy negyvenes évei végén járó férfi egy Vas megyei strandfürdőben. A felvételeket a férfi otthon, a számítógépén tárolta.

Éveken keresztül fotózta a strand vendégeit egy negyvenes évei végén járó férfi Vas megyében. A megyei főügyészség szerint a férfi összesen 155 embert fényképezett vagy videózott le meztelenül. A felvételeket aztán az otthoni számítógépén tárolta – írja a Blikk.

A beszámoló szerint a koedukált öltözőbe az megy be, aki akar, és a szekrénysorok között senkinek nem tűnik fel, ha valaki előveszi a telefonját. Az öltözőfülkék sem alulról, sem fentről nem zártak, így bárki észrevétlenül be tud fotózni a fülkébe.

A különleges személyes adattal visszaélés vétségével vádolt férfi a tettével jelentős érdeksérelmet okozott a sértetteknek. A Sárvári Járási Ügyészség felfüggesztett fogházbüntetést, valamint pártfogó felügyelet elrendelését indítványozta vele szemben. Ügyében a Sárvári Járásbíróság dönt majd – közölte a lappal a Vas Megyei Főügyészség.  • Tippek
  • Lakáshitel