Abbahagyta a tankolást, a számláló azonban mégsem állt le – reagált a Shell

2022.08.26. 09:01

Nemrég került ki a közösségi médiába az a felvétel, amelyen egy férfi az egyik hazai kúton tankol, és egyszer csak észreveszi, hogy a számláló a tankolást követően is még tovább pörög.

A videót kiszúró Budapesti Autósok oldala szerint valószínűleg valamilyen műszaki hiba történhetett. A videó alatti egyik hozzászólásban megjegyezték: 

Legközelebb próbáld meg, hogy egy határozott mozdulattal visszateszed a pisztolyt a helyére, hátha…

– fogalmazott a kommentelő.

Frissítés:
Cikkünk megjelenése után péntek délután reagált a videóra a Shell Hungary Zrt., amely elismerte: a videó egyértelmű műszaki hibára utal, amit a vállalat csütörtökön már meg is szüntetett.

A videót készítő vásárlótól elnézést kérünk a problémáért, és kérjük, jelentkezzen ügyfélszolgálatunkon, hogy kártalanítani tudjuk a tévesen felszámolt mennyiségért. Hasonló esetekben kérjük, a meghibásodást észlelő vásárló haladéktalanul forduljon a töltőállomás munkatársaihoz, hogy a hibás kútoszlopot azonnal lezárhassák és megjavíttathassák. Kérjük, a vevők ne teszteljék a pisztolyt a videóban látható módon, mert az balesetveszélyes lehet. Munkatársainvégeznek rendszeres ellenőrzéseket

– fogalmazott a szerkesztőségünknek eljuttatott levelében a Shell Hungary Zrt.