Megújult a Femcafe.hu, négy izgalmas hírrel köszöntik az őszt

2022.09.08. 10:08
Letisztult, olvasóbarát dizájnnal, visszatérő Inspiráló Nők Gálával és még két izgalmas hírrel köszönti az őszt Magyarország egyik legolvasottabb női portálja, a Femcafe.hu.

Tizenkét évvel ezelőtti indulása óta a női lifestlye elérésű szegmens élvonalbeli szereplőjévé vált a Femcafe.hu. A lap az évek alatt több, tartalmi és dizájnt érintő fejlesztésen is átesett, alkalmazkodva a változó olvasói igényekhez. 

Sikerességét a látogatók töretlenül növekvő száma és az oldal iránti egyre nagyobb elköteleződése is jelzi; mára már a top 4 hazai női lifestyle magazin közé tartozik. A mind szélesebb tömegeket elérő lapnál ezért elérkezettnek látták az időt, hogy ne csak naprakész, előremutató tartalmakkal, hanem letisztult, modern dizájnnal is megköszönjék az olvasóknak, hogy nap mint nap a Femcafét választják.

Sajószegi Veronika 2016 óta főszerkesztőként dolgozott a lapnál, az elmúlt két évben azonban szülési szabadságon volt. Ez idő alatt pozícióját Kraszkó Zita vette át, idén szeptembertől viszont újra Sajószegi Veronika felel a lap tartalmi stratégiájáért.

Mint sok mai nőnek, számomra is izgalmas feladat lesz a karrier és az anyaság között megteremteni a tökéletes egyensúlyt. Mindig igyekszem magamból kihozni a maximumot a különböző szerepekben, emellett pedig ahhoz is hozzá vagyok szokva, hogy egyszerre több területen kelljen helyt állnom. Biztos vagyok benne, hogy nem okoz majd gondot a rám váró kihívás, különösen a Femcafe tettre kész szerkesztőségi csapatának támogatásával, ahová alig vártam, hogy visszatérjek!

– mondta a Femcafe.hu főszerkesztője.

2022-ben immár negyedik alkalommal díjazza az Inspiráló Nőket a portál az olvasók közreműködésével. A hét kategória 3-3 jelöltjét a jelölőbizottság, Rost Andrea, Szalai Vivien, Bereczki Zoltán, Rónai Egon és a főszerkesztő, Sajószegi Veronika válogatta össze, a főszerep azonban az olvasóké, akik szeptember 5-től szavazhatnak. Az egyes kategóriák a következők: 

  • Leginspirálóbb dizájner
  • Leginspirálóbb gasztronómiai teljesítmény
  • Leginspirálóbb hétköznapi hős
  • Leginspirálóbb fiatal tehetség
  • Leginspirálóbb ifjú sportoló
  • Leginspirálóbb civil teljesítmény
  • Leginspirálóbb véleményvezér

A jelöltekre egészen szeptember 25-ig lehet voksolni az Inspiráló Nők-szavazás rovatában. A győzteseket október 6-án egy gálaesten hirdetik ki, a Magyar Zene Házában. Az eseményt pedig október 15-én a Super TV2 nézői is megtekinthetik.

Októbertől új évaddal jelentkezik a 20 perc őszintén című online televíziós műsor, a Femcafé és a Szeretlek, Magyarország közös produkciója. Azt egyelőre még nem lehet tudni, hogy ezúttal ki lesz az a hat magyar sztár, aki vállalta, hogy hazugságvizsgálat alá veti magát, de ami már biztos, hogy a 3. évad új műsorvezetője Peller Mariann televíziós műsorvezető, színésznő lesz.