Kerekesszékes férfit raboltak ki Miskolcon

2022.09.14. 15:09
Eredetileg segíteni akart kerekesszékes ismerősének egy megadott címre eljutni egy férfi Miskolcon, ám végül a táskájában lévő készpénzt és telefont is eltulajdonította. A rendőrök azonban gyorsan a nyomára bukkantak, és már a letartóztatására is megtették az előterjesztést.

Kerekesszékes férfit rabolt ki Miskolcon egy férfi még szerda délelőtt, aki ellen most kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság.

A rendőrség tájékoztatása szerint az ötvenéves, rakacaszendi férfi először segítséget nyújtott a kerekesszékkel közlekedő másiknak, az ugyanis arra kérte, hogy tolja el az általa kért címre.

N4815858
Fotó: police.hu

A szívességet teljesítő férfi azonban útközben megragadta a székhez rögzített táskát, amely el is szakadt, végül a gyanúsított a megszerzett zsákmánnyal együtt elszaladt. A táska elejében húszezer forint készpénz, valamint egy telefon volt.

A bejelentés után a rendőrök rövid idő alatt azonosították a férfit, akit előbb elfogtak, majd előállították a rendőrségre, később őrizetbe vették, és előterjesztést is tettek letartóztatásának ügyészi indítványozására.