A Kutyapárt „birtokába” jutottak a nemzeti konzultáció kérdései

2022.09.27. 11:14
Megihlette a Magyar Kétfarkú Kutya Pártot, hogy a kormány nemzeti konzultációt indít az uniós energiaszankciókról. A párt egy 8+1-es kérdéssorral állt elő, amelyben szó van Nobel-békedíjról, a Szovjetunióról, valamint arról is, hogy „Brüsszel hagyjon fel a demagóg putyinozással”.

„Birtokunkba jutottak a kormány új nemzeti konzultációjának kérdései” – így mutatta be a Kutyapárt a Facebook-oldalukon megosztott alternatív kérdéssort. Közleményükben azt írták, „kiszivárogtak”. Míg a kérdésekre kizárólag igennel lehet válaszolni.

Íme a Kutyapárt által megosztott kérdéssor:

1. Egyetért-e azzal, hogy Vlagyimir Putyin Orbán Viktorral megosztva Nobel-békedíjat kapjon, ön pedig elég gázt?

2. Egyetért-e azzal, hogy Vlagyimir Putyin minél több ellensége essen ki véletlenül az ablakon, ha közben Magyarországon hatósági áras maradhat a cukor?

3. Egyetért-e azzal, hogy Oroszország Kárpátalját is annektálja, a határ mentén élő magyarok pedig vámmentesen hozhassanak be benzint és cigarettát?

4. Egyetért-e azzal, hogy Magyarország azonnal szakítsa meg diplomáciai kapcsolatait az agresszor Ukrajnával, a vodka hatósági árát pedig 500 forint/liter értékben maximálják?

5. Egyetért-e azzal, hogy amennyiben ezáltal az egy főre jutó átlagos rezsiköltség megközelítheti a nulla forintot, a Szovjetunió kapja vissza az 1989 előtti területének 100 százalékát, és foglaljon el pár újabb országot?

6. Egyetért-e azzal, hogy a zsarnok Brüsszel hagyjon fel a demagóg putyinozással, a népnyúzó szankciókkal, és inkább adjon a magyaroknak egy csomó pénzt?

7. Egyetért-e azzal, hogy Oroszország civil célpontokat bombázzon Ukrajnában, ha ön kap 5 millió forintot?

8. Egyetért-e azzal, hogy hazánkban ideiglenesen állomásozó orosz csapatok óvják nemzeti szuverenitásunkat, ha eközben újra 3 forint 60 fillérbe kerülhet majd egy kiló kenyér?

+1. Egyetért-e azzal, hogy télre bezárjon egy sor amúgy is teljesen felesleges kulturális intézmény, a felszabaduló pénzt pedig sokkal hasznosabb dolgokra, például nemzeti konzultációra költsük?  • Tippek
  • Hitelkártya