2024. június 20. 15:00
Szlovénia
Szerbia
Fussballaréna München II. forduló
2024. június 20. 18:00
Dánia
Anglia
Frankfurt Arena II. forduló
2024. június 20. 21:00
Spanyolország
Olaszország

Pottyondy Edina leáll a politikával, Donáth Anna tanácsadója sem lesz

2022.10.04. 11:58
„Határozatlan ideig nem lesznek kizárólag aktuálpolitikát narráló tartalmak, az egyszemélyes Heti Hetesnek vége” – jelentette be legújabb videójában Pottyondy Edina vlogger, humorista. Azt is közölte, hogy nem vesz részt a Spirit FM műsorkészítésében sem, illetve a Donáth Anna momentumos európai parlamenti képviselővel kötött megállapodásától is visszalép.

Pottyondy Edina szerint egy buborék veszi körbe, amelynek semmi köze a valósághoz, „egy alternatív univerzum, amelyből hiányzik a szépség, a jóság, az önzetlenség, a szeretet”. Arra jutott, hogy akkor tud egészséges életet élni, ha nem egész nap a politikával foglalkozik. „Az az igazság, hogy kiégtem” – tette hozzá. Körülbelül fél éve nem érzi a videózásban a flow-t, nem érzi a kedvet és az alkotás örömét.

„Sok sikert kívánok nektek, és elnézést kérek, hogyha bárkit kényelmetlen helyzetbe hoztam a döntésemmel” – mondta Pottyondy Edina. Általánosabb közéleti tartalmakkal, kultúrával és kulturálatlansággal szeretne foglalkozni, az általa bejelentett változások a stand-upos előadásait nem érintik.

Augusztus végén írtuk meg, hogy Pottyondy Edina közös vlogot indít a Momentum európai parlamenti képviselőjével, Donáth Annával, akinek munkáját politikai tanácsadóként is segíteni fogja. Továbbá a Spirit FM egyik új, induló beszélgetős közéleti műsorának szerkesztője, illetve kreatív menedzsere lesz.