Szünetel a határforgalom a lónyai és barabási határnál

2022.12.03. 09:28
Áramszünet miatt szünetel a határforgalom a lónyai és barabási határátkelőn. A hatóság arra kéri az utazókat, hogy az átkeléshez használják a záhonyi vagy beregsurányi közúti határátkelőket.

Az ukrán oldalon fennálló áramszünet miatt szünetel a határforgalom a lónyai és a barabási közúti határátkelőhelyen december 3 -án 7 órától – számolt be a rendőrség honlapján.

A hatóság felhívja az Ukrajnába utazók figyelmét arra, hogy az átkelésre a várakozás elkerülése érdekében válasszák a záhonyi vagy a beregsurányi közúti határátkelőhelyek valamelyikét.

Valamint azt ajánlják az utazóknak, hogy elindulás előtt tájékozódjanak a határátkelőhelyek nyitvatartási idejéről és az aktuális várakozási időkről a rendőrségi honlap Határinfó oldalán, valamint a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobilapplikáció segítségével.

Rendszerhiba történt hajnalban

Megnövekedett várakozási idővel kellett számolniuk azoknak, akik szombat hajnalban indultak útnak, ugyanis informatikai rendszerprobléma merült fel december 3-án hajnali 2 óra 45 perctől az összes határátkelőhelyeken és a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren.

A hibát a szakemberek fél órán belül elhárították, így 3 óra 5 perctől a határforgalom ismét zavartalan.  • Hírek
  • Bankszámla