Ennyi maradt a két HÉV közé szorult autóból

2022.12.23. 10:49
A minap két HÉV-szerelvény közé szorult egy személygépjármű Budapest XVI. kerületében, a Veres Péter úton. Az összeroncsolódott kocsiról videó is készült.

A sofőr a Sashalom HÉV-megállónál épp az útátjárón haladt keresztül, amikor összeütközött a Gödöllő irányából érkező szerelvénnyel. A kocsi aztán beszorult két szerelvény közé, a járművezetőt a csomagtartón keresztül tudták kiszabadítani a tűzoltók. Az autót vezető hölgy kisebb sérülésekkel megúszta a balesetet, ami szinte hihetetlen, látva, hogy mennyi maradt a présbe szorult négykerekűből.

Az Autó-Motor később az oldalán közzétett egy videót, amelyen a kiemelt roncs látható.

Ha már szóba került a tömegközlekedés, akkor felhívnánk a figyelmet egy fontos információra: az ünnepek alatt a MÁV–Volán-csoporthoz tartozó közlekedési társaságok – MÁV-Start, Volánbusz, MÁV-HÉV – az ünnepekhez igazították járataik közlekedési rendjét.

A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy december 22-én és 23-án a HÉV-járatok a tanítási szünet munkanapjain érvényes menetrend szerint közlekednek. December 24-én napközben a HÉV a szombati menetrend szerint jár. A H5-ös, a H6-os, a H8-as és a H9-es HÉV vonalán 16 óra után is biztosítják az utazási lehetőséget. A december 31-ről január 1-jére virradó éjszakán valamennyi HÉV-vonalon biztosított az éjszakai eljutás – írja az MTI.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport