18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

A híres pornófilmrendező, Pierre Woodman karambolozott Budapesten

Pierre-Woodman-francia-felnőttfilm-rendező-karambolozott-rendőra
2023.01.03. 11:21

A hétfő délután történt autóbalesetről többek közt maga Woodman is beszámolt a Twitteren. A rendező azt írta, hazafelé tartottak a munkából,

amikor egy rendőrautó nagy sebességgel beléjük szaladt.

A vele utazó egyik színésznő, Lola Heart a balesetben fejsérülést szenvedett, és kórházba kellett szállítani, de Woodman hétfő este már azt írta, hogy már jól van és hazaengedték (Woodman posztjánál a Twitter automatikusan figyelmeztet a lehetséges felnőtt tartalmakra, de az alábbi posztban ilyen nincs – a szerk.). 

A bejegyzés alatt később egy kommentben ugyanezt írta a színésznő is, mire Woodman azzal válaszolt neki: nagyon örül, hogy jól van, és bár a színésznő egy angyal, de itt, a Földön van rá szükségük.

Íme a baleset részletei

Az autóbaleset részleteiről a baleset-info.hu számolt be. Azt írták, hogy a karambol a Népszínház utca és a Kiss József utca kereszteződésénél történt.

Közlésük szerint a rendőrautó egy megkülönböztető jelzést használó Mercedes rendőrautó volt, ez ütközött neki Woodmanék BMW márkájú terepjárójának. A rendőrautó éppen egy villamost került ki akkor, amikor a Kiss József utcából érkező terepjáró bekanyarodott eléjük.

A Mercedes a terepjáró bal hátsó futóművének ütközött neki, az autó jobb oldali futóműve viszont a villamossínbe akadt és kitört. A két rendőr közül az egyik kézsérülést szenvedett, őt még a helyszínen ellátták. A BMW-ben összesen négyen ültek: Woodman mellett egy férfi ült még elől az autóban, hátul pedig két nő utazott.

A rendőrautó a baleset idején csak a megkülönböztető fényjelzést használta, a szirénáját nem. „Ennek ellenére a BMW vezetőjének észlelnie kellett volna az érkező rendőrautót” – írta a baleset-info.hu, utalva arra, hogy a balesetet a rendező okozta. 

Régóta dolgozik Magyarországon

Pierre Woodman évek óta forgat Magyarországon. A producerként és színészként is ismert férfi rengeteg amatőr nőt (többek közt az azóta expornós Aleska Diamondot is) indított el a szakmában egy-egy elhíresült castingvideóval. 

Tapasztalatairól évekkel ezelőtt egy dokusorozatban is beszélt, tavaly pedig arról is írtunk, hogy egy magyar műsorvezetőt felköszöntött a születésnapja alkalmából. 

(Borítókép: baleset-info.hu)

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport