Teherautó alá szorult egy kerékpáros Bátmonostoron

2023.01.13. 17:28
Teherautó gázolt el pénteken egy kerékpárost Bács-Kiskun vármegyében, a mentők hosszú időn keresztül küzdöttek a sérültért, akit többször újraélesztettek.

Elgázolt egy kerékpárost egy teherautó Bátmonostoron, az 51-es főút Dózsa György utcai szakaszán – számolt be a katasztrófavédelem.

A baleset következtében a kerékpáros a jármű alá szorult, a bajai és a nagybaracskai hivatásos tűzoltók kiszabadították, majd átadták a mentőknek. A beavatkozás idejére lezárták az 51-es főút érintett szakaszát.

A Bács-Kiskun vármegyei hírportál információi szerint a rendőrség azóta befejezte a helyszínelést az 51-es főúton Bátamonostoron, így mindkét irányban megindult a forgalom.

A portál úgy tudja, a balesetben egy 50 év körüli férfi sérült meg életveszélyesen. A mentők hosszú időn keresztül küzdöttek a sérültért, akit többször újraélesztettek, végül sikerült stabilizálni az állapotát, és mentőhelikopterrel szállították kórházba. A baleset pontos körülményeit a bajai rendőrkapitányság munkatársai vizsgálják.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport