2024. június 25. 18:00
Hollandia
Ausztria
Olympiastadion III. forduló
2024. június 25. 18:00
Franciaország
Lengyelország
BVB Stadion Dortmund III. forduló
2024. június 25. 21:00
Anglia
Szlovénia
Cologne Stadium III. forduló
2024. június 25. 21:00
Dánia
Szerbia

A kátyúk eltávolításáról osztott meg rendhagyó felvételt a Magyar Közút

2023.01.24. 18:05
A Magyar Közút a közösségi médiában osztotta meg azt a felvételt, amelyen a téli időszakban a cég munkatársai javítják az útburkolatot, egyben eltávolítva a kátyúkat.

A TikTokon tette közzé a Magyar Közút, miképp alakulhatnak ki télen a kátyúk. A szerkesztőségünk számára is megküldött közlemény szerint múlt héten a csapadékos és változékony időjárás miatt időszakosan újabb burkolathibák keletkeztek az országos közúthálózaton.

Noha az elmúlt napokban a hóeltakarítás és a síkosságmentesítés került fókuszba, az utak állapota és a kátyúhelyzet továbbra sem elhanyagolható a szervezet szerint.

@magyarkozut Ettől egyszerűbben már nem lehet összefoglalni ezt a témát. #magyarkozut #nekedbe #fyp ♬ eredeti hang - Magyar Közút Nonprofit Zrt.

A videós platformon megjelent felvétellel arra is igyekeznek rávilágítani, hogyan lehet javítani a kátyúkat a téli időjárás idején.

A Magyar Közút beruházásában tavaly egyébként 960 kilométernyi út teljeskörűen

megújult, míg saját kivitelezésben, a Magyar Falu Program támogatásának köszönhetően mintegy 800 kilométernyi mellékút felújítását végezhette el. Ezenfelül tavaly 11 ezer tonna hideg- és 82 ezer tonna melegaszfaltot dolgozott be a kátyúk megszüntetésébe

– olvasható a közleményben.