Nemzetközi divatáruházlánc nyit üzletet Magyarországon

GettyImages-73857798
2023.01.24. 11:46
A Primark első magyarországi üzlete Budapesten, az Arena Mall bevásárlóközpontban lesz.

A Primark nemzetközi divatáruházlánc bejelentette, hogy megnyitja első üzletét a magyar fővárosban, a helyszín Budapest egyik legnagyobb bevásárlóközpontja, az Arena Mall lesz. A Primark a következő pénzügyi évében – 2023. szeptember 16. és 2024. szeptember 15. között – nyitja meg kapuit.

Az erről szóló közleményben arról is olvashatunk, hogy 

a vállalat magyarországi terjeszkedése a Primark folyamatos elkötelezettségét mutatja a közép-kelet-európai régió iránt, miután Szlovéniában, Lengyelországban, Csehországban és Romániában is sikeres üzletnyitásokat hajtott végre. A tervek szerint még ebben az évben Szlovákiában is megnyitja első üzletét, így Magyarország Közép-Kelet-Európában a hatodik, világszerte pedig a tizenhetedik ország lesz, ahol Primark üzlet működik. A Primark jelenleg 416 boltot működtet 15 országban az európai kontinensen, illetve az Amerikai Egyesült Államokban.

Azt ígérik, hogy az új budapesti üzlet „a legújabb divattrendek és a mindennapok során használt alapvető cikkek Primarktól megszokott egyedi, kedvező árú választékával várja majd vásárlóit”. A kínálatban megtalálhatók lesznek az NBA és a Disney nevével jegyzett áruk, valamint a Primark Cares almárkája is, amiről úgy fogalmaznak, hogy „megfizethetőbbé teszi mindenki számára a fenntarthatóbb divatot”.

(Borítókép: Primark üzlet Londonban. Fotó: Peter Macdiarmid / Getty Images)  • Hírek
  • Bankszámla