Öngyilkos akart lenni a Könyves Kálmán körúton oszlopnak csapódott Toyota sofőrje

2023.02.06. 17:26
Barátnőjével beszélt, közben öngyilkossági kísérletet tett az a férfi, aki vasárnap nagy erővel nekicsapódott az egyik villanyoszlopnak Budapesten, a Könyves Kálmán körúton. A sofőr túlélte az ütközést, kórházba szállították.

Még vasárnap délelőtt haladt a fővárosban egy fiatalember azzal a Toyota Corollával, amely nagy erővel nekicsapódott egy villanyoszlopnak a IX. kerületben, a Könyves Kálmán körút Üllői út felé vezető oldalán – írja a Budapest Környéke .

A portál információi szerint a volán mögött egy férfi ült, aki a  Lurdy házat elhagyva, még a Remíz utca előtt hirtelen jobbra rántotta a kormányt és nagy erővel a járdán álló villanyoszlopnak csapódott.

A lap szerint szándékosan, mivel öngyilkos akart lenni. A cikkből kiderült, hogy a férfi végig tartotta a kapcsolatot vezetés közben a barátnőjével telefonon, és neki is elmondta, mire készül. A 30-40 év közötti férfi végül túlélte az ütközést, azonban így is megsérült.

A helyszínre érkező mentők és tűzoltók közösen emelték ki a roncsból a férfit, akit ezután gerincágyra fektettek, majd kórházba szállították, útközben végig kommunikált az őt ellátó személyzettel.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.