Videón a morcos Orbán Viktor: így nézte a miniszterelnök a Felcsút vereségét

2023.04.09. 14:56
Orbán Viktor és családja élőben nézte meg szombat délután a felcsúti Puskás Akadémia hazai mérkőzését. A meccsen 3–0-ás vereséget szenvedett el a felcsúti csapat, és a mérkőzés közben a kormányfőt is levideózták.

A minap beszámoltunk arról, hogy a magyar topligában második helyen álló Kecskemét magabiztos, 3–0-s győzelmet aratott a Puskás Akadémia vendégeként. A Kecskemét már hat perc után előnybe került, de ezután sem vett vissza a tempóból, és támadásban jóval veszélyesebb volt, mint a felcsútiak.

Ennek az lett az eredménye, hogy a második félidő elején még két gólt lőttek a hazai csapatnak. A fiatal Horváth Krisztofer harmadik gólja az 55. percben gyakorlatilag eldöntötte a meccs sorsát. 

Mindeközben egy videó is megörökítette azt, hogy Orbán Viktor a rokonaival miként nézte meg a meccset (miután végeztek a húsvéti készülődéssel, amelyről tegnap posztolt a Facebookon). A felvétel egy meccsösszefoglalóba került bele, és a második és a harmadik gól közt készült. 

A videón az látszik, hogy a kormányfő hangulata nem volt a legjobb, ami persze érthető is annak fényében, hogy vesztésre állt a csapata. Eközben a kecskeméti ultrák lelkesen éltették a csapatukat, azt skandálva, hogy „legendát nem lehet venni”.

A videóban a Népszava szerint Orbán Viktor mellett látható még édesapja, Orbán Győző, az öccse, ifjabb Orbán Győző, valamint Schmitt Pál korábbi köztársasági elnök is.