Halálos baleset történt Kápolnánál

2023.04.14. 07:15
Lesodródott az útról, fának ütközött, majd kigyulladt egy autó a 3-as főúton csütörtök este, a balesetben egy ember életét vesztette. Péntek reggel pedig egy tartálykocsi hajtott árokba a 381-es főúton.

Halálos baleset történt csütörtök este a 3-as főúton Kápolna térségében – közölte a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján. Egyelőre tisztázatlan okból lesodródott az útról, fának ütközött, majd kigyulladt egy személygépkocsi a 3-as főút 112-es kilométerszelvényében. A balesetben egy ember életét vesztette – közölte a rendőrség.

Az Útinform tájékoztatása szerint a közlekedés biztonságát és folyamatosságát javítási munkálatok is befolyásolják. Mint írják, a 381-es főúton, Karcsa belterületén egy tartálykocsi árokba hajtott, az A 16-os kilométernél lezárták a főutat.

A 83-as főúton Győrszemerétől északra, a 61-es kilométernél új csomópontot alakítanak ki. Az egysávosra szűkített szakaszon jelzőlámpa szabályozza a forgalmat, emiatt Győr irányába már most is 300-400 méteres a kocsisor.

Az M4-es autóúton, a Törökszentmiklós és Kisújszállás közötti szakaszának további építéséhez kapcsolódóan, a 32-es, 33-as és 34-es főúton nagy tömegű anyagszállítási munkákra számíthatnak. A megnövekedett teherforgalom miatt fokozott figyelemmel érdemes vezetni.

A 8-as főúton Veszprém elkerülő szakaszán, a 48-as kilométer közelében lévő új, Budapesti úti csomópont déli oldalát péntekig lezárták. Kerülni a Balatonalmádi vagy a Litér csomóponton keresztül lehet.