Tucker Carlson Orbán Balázsnak: Magyarország a Nyugat egyik utolsó demokráciája

2023.04.20. 15:25
Tucker Carlson, a Fox News műsorvezetője a Nyugat egyik utolsó demokráciájának nevezte hazánkat, amiért a magyarok népszavazáson mondhatták el a véleményüket, és akadályozhatták a genderideológia terjedését.

Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója meghívott vendégként jelent meg Tucker Carlson műsorában a Fox Newson. A politikai igazgató közösségi oldalán egy videót is közzétett az eseményről.

Carlson a műsorban úgy jellemezte Magyarországot mint a Nyugat egyik utolsó demokráciáját,

mivel a magyar nép népszavazáson döntött arról, hogy megvédjék gyermekeiket a genderideológiától. A műsorvezető szerint Magyarországnak képesnek kell lennie ellenállni a külső nyomásnak, akár Brüsszelről, akár a demokrata adminisztráció „felvilágosító” programjairól van szó. 

Idegen a woke-ideológia

Orbán Balázs elmondta, hogy a genderkérdés körüli vita 2021-ben indult, és ekkor érezte a kormány, hogy „vihar közeledik”, ám ők igyekeznek állni a sarat.

Meg fogjuk védeni a gyermekeinket, akkor is, ha ez másoknak nem tetszik!

– hangsúlyozta a miniszterelnök politikai igazgatója. Orbán Balázs kiemelte, hogy a magyarok a gyermekek hatékony védelmét akarják biztosítani, és nem igazán értik a woke-ideológiát, a magyar nyelvben ráadásul nem létezik ez a szó, és eleinte sokan a francia Vogue magazinra asszociáltak róla.

Az Orbán Balázzsal készült beszélgetést alább tekinthetik meg: