Baleset történt a Hungária körúton

2023.04.23. 16:38
Közlekedési baleset történt vasárnap délután Budapest X. kerületében. A tűzoltók a Hungária körút és a Kerepesi út kereszteződésénél áramtalanítottak egy autót.

Összeütközött két személyautó Budapest X. kerületében, a Hungária körút és a Kerepesi út kereszteződésénél – számolt be oldalán a katasztrófavédelem.

Műszaki mentés céljából a fővárosi hivatásos tűzoltók érkeztek a baleset helyszínére. Az egység áramtalanította az egyik gépkocsit.

Vasárnap délután Nógrád vármegyében is karambol történt. Két személygépkocsi futott egymásba a 22-es főúton Dejtár térségében, a 14. kilométernél. A műszaki mentést végző balassagyarmati hivatásos tűzoltók áramtalanították az egyik járművet. Az érintett útszakaszt félpályán lezárták.

Vértesszőlősön pedig személygépkocsi és motorkerékpár karambolozott ugyanebben az időpontban a Valusek Dezső utcában, azaz az 1-es főút belterületi szakaszán, a Jókai utcai kereszteződésnél. A balesetnél a tatabányai hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést. Az egység felitatta az úttestre kifolyt üzemanyagot. A helyszínen vannak a mentők is.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport