Több baleset is történt hétfő délután a magyar utakon

2023.05.01. 17:55
Letért az útról, majd árokba hajtott egy személyautó a 6-os főút 39-es kilométerénél – számolt be az Országos Katasztrófavédelem. Közben egy frontális karambol is történt, valamint a 44-es főúton is felborult egy autó.

A 6-os főúton Ercsi külterületén, a Pécs felé vezető oldalon történt baleset. Az esethez az érdi hivatásos és a százhalombattai létesítményi tűzoltók vonultak ki, akik áramtalanították a gépkocsit.

Az autóban hárman utaztak, egy főt a tűzoltók és a mentők emeltek ki. Két mentőhelikopter is a baleset helyszínére érkezett. Az érintett útszakaszon teljes útlezárás van – írta a Katasztrófavédelem.

Frontális karambol Kunszentmártonnál, Kecskeméten is felborult egy autó 

Arról is beszámoltak, hogy két gépkocsi frontálisan ütközött össze Kunszentmártonnál, a 442-es út 34-es kilométerénél. A kunszentmártoni hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, a balesethez a mentők is kiérkeztek.

Kecskeméten pedig szintén árokba hajtott, majd felborult egy gépkocsi a 44-es főút 10-es kilométerénél, Kecskemét külterületén, Szentkirály felé. A kecskeméti hivatásos tűzoltók talpára állították, majd áramtalanították a járművet. A társhatóságok is a helyszínre érkeztek, ahol ugyancsak teljes útlezárás van érvényben.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport