Súlyos baleset történt, de már újra járható a 3-as főút

2023.05.12. 17:36

 Azt írták, hogy a baleset délután 16.30 körül történt a 3-as számú főút 71-es kilométerénél. Mint írták,

A baleset következtében több személy orvosi ellátást igénylő sérülést szenvedett.

A rendőrök teljes útlezárás mellett helyszínelnek. Kerülni Csány irányába vagy az M3-as autópályán lehet – írta a police.hu.

A hatvani hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével egy embert kiemeltek az egyik autóból, majd áramtalanították a járműveket. A helyszínen dolgoznak a társhatóságok is – erről már a Katasztrófavédelem írt a balesettel kapcsolatban.

Egy másik főúton is baleset történt 

A Katasztrófavédelem arról is beszámolt, hogy ráfutásos baleset történt a 85-ös főút 1-es kilométerénél, Abda külterületén. Ott három személyautó ütközött össze.

A baleset helyszínére a győri hivatásos és az abdai önkéntes tűzoltókat riasztották. A tűzoltók áramtalanítottak két járművet. A forgalom csak egy sávon halad – írták.

Korábban az M7-es autópályán is baleset volt, amely 12 óra 50 perckor történt. Pákozd térségében egy sávon haladt a forgalom a Balaton felé vezető oldalon, ahol két személygépkocsi ütközött össze. Ott viszont már megszűnt a forgalomkorlátozás.

Feloldották a korlátozást a 3-as főúton 

Frissítés: a rendőrség este fél 7-kor arról számolt be, hogy  ég tart a helyszínelés a 3-as főúton, de egy sávon, váltakozva már megindult a forgalom.

A jelenlegi adatok alapján a balesetben három személy sérült meg – tették hozzá a közleményben.

Frissítés 2.0: Este 20 óra után a rendőrök közölték, hogy véget ért a helyszínelés az úton, a  forgalom zavartalan az érintett útszakaszon.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport