Szlovákiában törték be a koponyáját egy magyar vállalkozónak, majd a megcsonkított maradványokat Magyarországon ásták el

2023.05.21. 15:03
Szlovák lapértesülések szerint a feltételezett támadók között egy magyar férfit köröz a rendőrség.

Kegyetlen, előre kitervelt gyilkosság áldozata lehet Szűcs Tibor, felvidéki magyar vállalkozó. A szlovák startitup.sk információi szerint a férfi egy ház bérleti díját ment behajtani Komáromfüssbe, de többé nem ment haza.

Három férfi betörte a koponyáját, majd a megcsonkított holttestét Magyarországon ásták el. Fekete Audi Q7-esét Pápa környékén találták meg a hatóságok már kiégett állapotban.

A lap megjegyzi, hogy a szlovák és a magyar rendőrség szoros együttműködésével sikerült elfogniuk a gyanúsítottakat. Erről várhatóan a jövő héten Magyarországon fognak tartani sajtótájékoztatót.

K. E.-n és Sz. L.-en kívül az üggyel kapcsolatban még egy személyt köröz jelenleg is a magyar rendőrség, Sárközi Gergelyt.

Szűcs Tibor május 2-án tűnt el, utoljára Komáromfüss (Trávnik) községben látták, innen indított egy hívást. A rendőrség nagy mennyiségű vért talált a család komáromfüssi házának teraszán.