Meghekkelték a szülők az Észak-pesti Tankerületi Központ épületét

2023.05.22. 18:18
Szülők tiltakoztak az ellen, hogy Nizzába utaztatta tanulmányi kirándulásra a XVI. kerületi önkormányzat az Észak-pesti Tankerület vezetőjét és több általános iskola igazgatóját. A szülők transzparenseket helyeztek el az épületen, valamint piros-fehér szalaggal „zárták le”.

Korábban megírtuk, a főváros XVI. kerületi iskolaigazgatói, az Észak-pesti Tankerület vezetője négy napot tölt el Nizzában önkormányzati pénzből, ahogyan eddig minden évben tették.

A kerület fideszes polgármestere szerint nem szabad sajnálni a vezetőktől az utazást – minden pedagógust tisztelnek, például ismétlődően megszerveznek egy olyan bált, ahová ingyenesen léphetnek be a kerület pedagógusai.

Most transzparenseket helyezett el, és piros-fehér szalaggal zárta le az Észak-pesti Tankerületi Központ épületét néhány szülő, miután kiderült, hogy annak vezetőjét és több általános iskola igazgatóját az önkormányzat utaztatta Nizzába – írja a HVG.

Olyan mondatok olvashatók a transzparenseken, mint például:

Nektek Nizza feltétlenül, nekünk pizza feltét nélkül.

Az idézet arra utal, amit korábban a kerület országgyűlési képviselője is említett: szerencsétlen dolog intézményvezetőket és tankerületi vezetőket utaztatni, amikor folyamatosak a pedagógusok, diákok által szervezett demonstrációk.

Reméljük, a nemváltó nizzai óvodások nem fertőztek meg senkit

– olvasható még a transzparenseken.