Halálos baleset volt az M3-as Budapest felé vezető oldalán

2023.05.26. 11:58
Baleset miatt lezárták az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalát pénteken Füzesabony térségében – közölte a katasztrófavédelem az MTI-vel. A járművet vezető férfi a helyszínen életét vesztette.

Meghalt annak az autónak a vezetője, amely szalagkorlátnak ütközött pénteken az M3-as autópályán Füzesabony közelében – közölte a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

A baleset a sztráda 113-as kilométerénél történt, a járművet vezető férfi a helyszínen életét vesztette. A helyszínelést a rendőrök teljes útlezárás mellett végzik, kerülni Füzesabony irányába lehet.

A katasztrófavédelem korábbi közleménye szerint a sztráda 113-as kilométerénél szalagkorlátnak csapódott egy személyautó; a baleset következtében egy ember kizuhant a járműből. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Mint írták, a füzesabonyi hivatásos tűzoltók megkezdték a műszaki mentést. A helyszínre mentőhelikopter is érkezik.

Az Útinform a honlapján azt írta: a helyszínnél a Vásárosnamény felé vezető oldalon is csak egy sáv járható. Továbbá baleset történt a Budapest felé vezető oldalon, a 109-es kilométernél is, ahol a sérült jármű a külső sávot foglalja el.