18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Az alvilág és fejvadászok is keresik az angyalföldi férfit, aki megölte barátnőjét

2023.07.17. 16:07
Tovább kutatnak az angyalföldi férfi, Türk Róbert Dániel után. A 35 éves férfi feltehetően múlt hét csütörtökön gyilkolt meg egy 27 éves lányt a Véső utcában.

Az eddigi információk szerint, Türk Róbert brutálisan megverte majd összeszurkálta a 27 éves M. Petrát, aki ezekbe a sérülésekbe azonnal belehalt – írja a Magyar Nemzet.

A férfi elmenekült a helyszínről, telefonját még pár napig bekapcsolva hagyhatta, utána azonban még a SIM kártyát is megsemmisíthette, ugyanis semmilyen módon nem lekövethető a tartózkodási helye.

Türk és áldozata egy társkereső oldalon találtak egymásra, miután a férfi végleg hazatért Olaszországból. A Véső utcában található lakást az áldozat bérelte, és a gyilkosság estéjén a többi lakó felfigyelt a késő éjszakai veszekedésre és sikoltozásra. Azt is hozzátették, hogy feltűnően hirtelen csendesedett el a perpatvar.

A rendőröket maga Türk riasztotta, de mire a hatóságok kiértek, a tettes nem volt a helyszínen. A rendőrök nem tudtak bejutni a lakásba, így végül a tűzoltók törtek utat számukra.

Az áldozatot vérbe fagyva találták meg a lakás nappalijában, és azonnal emberölés gyanújával indítottak eljárást.

A brutális gyilkosság gyanúsítottjának egyelőre nincs nyoma, de folyamatosan figyelemmel kísérik bankkártyahasználatát, valamint a határokat – különös tekintettel a schengeni kilépőre –, de eddig még nem akadtak a nyomára. Egy ideig lekövethető volt útvonala a gyilkosság után, de mivel senkivel nem vette fel a kapcsolatot eközben, így a hatóságok elvesztették a nyomát.

A nyomozásban részt vesz a BRFK célkörözési osztálya is, valamint az alvilág is aktivizálta magát, elsősorban önös érdekből. Kijelentették, hogy azonnal jelzik ha sikerül kézre keríteniük Türköt, ugyanis amíg egy gyilkos van szabadlábon, addig az ő éjszakai életük sem lehet „normális”.